Uniek waterspel nieuwe verrijking Kukelnest

Het is een ontwerp van Gorenaar Bennie Haafkes. Hij is één van de initiatiefnemers van de komst van de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest en als ‘bouwer’ ook verantwoordelijk voor de nieuwste attractie op het speelterrein aan de Lintelerweg. Een heus waterspel dat gisteren in beweging werd gezet door burgemeester Ellen Nauta. Samen met twee kinderen prikte ze met water gevulde ballonnen lek waardoor Heliomballonnen het luchtruim kozen. Daarna werd het draairad in werking gebracht en konden de aanwezige kinderen met het nieuwe spel aan de gang. Het waterspel is onder meer gerealiseerd door een financiële bijdrages van een aantal Goorse bedrijven, de provincie Overijssel, het Schoolfeestfonds en ‘buurman’ GFC.

Waterspel2

Gerelateerde berichten

  • Kukelnest gaat fors uitbreiden26 april 2022 Kukelnest gaat fors uitbreiden Kinderboerderij Het Kukelnest gaat het terrein aan de Lintelerweg een forse upgrade geven. Er zal een andere inrichting komen van het terrein waardoor een bezoek aan de Goorse […]
  • Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers28 februari 2022 Kukelnest morgen weer open en op zoek naar vrijwilligers Na een lange coronaperiode gaat kinderboerderij Het Kukelnest vanaf morgen weer open in de hoop dat er een stralende mooie tijd aan komt waarin de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Om dat […]
  • Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet?4 februari 2022 Wie helpt op de kinderboerderij tijdens NL Doet? Kinderboerderij 't Kukelnest is op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 11- en zaterdag 12 maart de handen uit de mouwen willen steken om het terrein aan de Lintelerweg een opknapbeurt […]
  • Daders vernielingen Kukelnest gaan aan de slag bij kinderboerderij1 mei 2021 Daders vernielingen Kukelnest gaan aan de slag bij kinderboerderij De jonge vandalen die drie weken geleden vernielingen aan hebben gericht bij kinderboerderij Het Kukelnest in Goor hebben zich gemeld en spijt betuigt. De beheerders hadden daarvoor […]
  • Ook vernielingen bij kinderboerderij19 april 2021 Ook vernielingen bij kinderboerderij Na het trieste bericht van vernielingen op het schoolplein bij de Heeckerenschool en het verheugende nieuws van de opening van de speeltuin bij Het Kukelnest, is er het bericht van […]