Op jacht naar de Schoolfeestvlag…

De lokale radiozender Hofstreek Omroep start komende week met een serie van vijf afleveringen onder de titel ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’. Op de komende zaterdagen kunnen Gorenaren tussen 16.00 uur en 17.00 uur weer op zoek naar de bekende gele vlag ergens in het Goorse. De eerste vinder krijgt 20 schoolfeestmunten. Er worden in totaal zes aanwijzingen gegeven waarvan er één zogenoemde ‘Molaanwijzing’, die de luisteraar op het verkeerde been wil zetten. Wie in aanmerking wil komen voor de penningen moet wel een eigen Schoolfeestvlag meenemen naar de plek waar de radiomakers de vlag hebben geplant. De eerste aflevering is komende zaterdag. Zaterdag 20 juni is de laatste editie van 2015.op_jacht_naar_de_schoolfeestvlag

Gerelateerde berichten

  • Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit10 mei 2021 Vanaf woensdag kan de Schoolfeestvlag weer uit Het Feest der Feesten gaat op de 'weide' voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door maar corona kan het Schoolfeestgevoel niet uit de mensen halen. Komende woensdag is het 'zes […]
  • Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit!11 mei 2022 Zes wekke veur ’t Skoolfees: De vlag kan uit! Het Feest der Feesten komt met rasse schreden dichterbij. Over precies zes weken zal het Goorse Schoolfeest worden afgetrapt met de Seniorenmiddag in de Tente die er dan weer staat na een […]
  • Gerrit van Ginkel in Dubbelportret22 februari 2022 Gerrit van Ginkel in Dubbelportret De Goorse kastelein Gerrit van Ginkel is komende zondag te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. De karakteristieke barman vertelt dan over zijn leven en zijn werk. […]
  • Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM17 juli 2021 Door technische storing geen live-uitzendingen Hofstreek FM De live-uitzendingen van de lokale radiozender Hofstreek FM zijn tot nader order gecanceld. Er is een technisch probleem met het mengpaneel in de studio waardoor het niet mogelijk is om […]
  • Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag8 juni 2021 Jubileumuitzending E8 op zondagmiddag Het Hofstreek radioprogramma E8 is toe aan de 50e uitzending en dat wordt, na de reguliere uitzending van komende vrijdag, op zondagmiddag gevierd met een extra uitzending tussen 14:00 […]