Trots zwanenpaar toont kroost…

Een prachtig tafereeltje op deze mooie donderdagavond in het meertje op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Daar trof Roel Zweers tijdens zijn avondwandeling een zwanenpaartje dat met alle liefde en de nodige trots de nieuwe kroost toonde aan de buitenwereld. Zweers legde het lieflijke Goorse tafereeltje vast en wij plaatsten de beelden op ons YouTube-kanaal. Ze zijn HIER te zien.

zwaan2

Gerelateerde berichten

  • Vertragend praten… (ingezonden brief)8 september 2022 Vertragend praten… (ingezonden brief) Vaste brievenschrijver Carel Groothengel is weer in de pen geklommen en is in zijn schrijven aan deze redactie kritisch naar de boeren die protesteren tegen stikstofmaatregelen en ook […]
  • Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start22 januari 2022 Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de […]
  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]
  • Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek16 april 2021 Auto rijdt sloot in op Zenkeldamshoek Op bedrijventerrein Zenkeldamshoek is aan het begin van de avond een man met zijn auto de sloot in gereden. Dat gebeurde bij de rotonde bij de Klavermaten/Zomerweg. De automobilist reed […]