Oorsteker gevonden op het station

Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.

jb_oorsteker gevonden

Gerelateerde berichten

  • 40 Goorse TNT-medewerkers in staking UPDATE16 november 2010 40 Goorse TNT-medewerkers in staking UPDATE Bij de landelijke staking van postbodes in Den Haag zijn ook veertig Goorse medewerkers van TNT actief. Zij zijn net als collega`s elders in het land met bussen naar Den Haag gekomen voor […]
  • Preventieve maatregelen na thuiskomst Gertjan Morsink26 oktober 2014 Preventieve maatregelen na thuiskomst Gertjan Morsink Menigeen keek op zondagochtend vreemd op toen er mannen met witte mondkapjes, andere beschermende kleding en blauwe handschoenen op 't Doesgoor liepen. Eén en ander had niets te doen met […]
  • Groot deel van Goor zonder water (update)25 augustus 2010 Groot deel van Goor zonder water (update) Een groot deel van Goor heeft enige tijd zonder water gezeten. Oorzaak is een kapotte waterleiding in de Irisstraat, waar op dit moment aan de weg wordt gewerkt. Om het lek zijn afsluiters […]
  • Dubbel programma Filmhuis Alleman16 februari 2017 Dubbel programma Filmhuis Alleman In de schoolvakantie is het altijd een drukke periode voor Filmhuis Alleman. De Goorse bios kent dinsdag dan ook weer een dubbel programma. In de middag kunnen belangstellenden plaatsnemen […]
  • 21ste kruisje voor Wim Haverkate20 juli 2013 21ste kruisje voor Wim Haverkate Waar een aantal debutanten van de Nijmeegse Vierdaagse vandaag de blaren aan tellen zijn, is het voor Wim Haverkate een doorsnee dag. De Gorenaar behaalde gisteren voor de 21ste keer het […]