Marion Velderman vindt eerste Schoolfeestvlag

De eerste ‘tuk vol penningen’ is gewonnen door Marion Velderman. De Goorse was één van de deelnamers aan het radiospel “Op jacht naar de Schoolfeestvlag’ van Hofstreek FM. Zij luisterde naar de aanwijzingen en toog richting de Grotestraat. Daar woonde in vroegere jaren de bekende discjockey Jeroen Ohio in één van de appartementen tegenover Cinees Indisch restaurant Kota Radja. Zijn woning deed dienst als radiostudio voor de uitzendingen van Schoolfeestradio. De illegale zender bleek de inleiding voor de oprichting van Reggestad Radio dat later opging in Hofstreek Omroep. De Schoolfeestvlag bleek daar dus verstopt en Velderman was er als eerste bij.

Opjachtnaardevlag1Oene Loonstra (PR Schoolfeest), Marion Velderman en Conrad Moormann (Hofstreek FM)

Gerelateerde berichten

  • Op jacht naar de Schoolfeestvlag…18 mei 2015 Op jacht naar de Schoolfeestvlag… De lokale radiozender Hofstreek Omroep start komende week met een serie van vijf afleveringen onder de titel 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag'. Op de komende zaterdagen kunnen Gorenaren […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)22 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (13) * Naast het 140-jarig jubileum van het feest der feesten vieren ook de medewerkers van 'de radio' een bijzondere zilveren mijlpaal. Het is dit jaar voor de 25e keer dat het lokale […]
  • Niek ‘van de Höver’ vindt Schoolfeestvlag30 mei 2015 Niek ‘van de Höver’ vindt Schoolfeestvlag Niek Scholte in 't Hof is de tweede winnaar van 20 bierpennningen voor het komende Feest der Feesten. In het programma 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag' vond hij de vlag bij Aqua Plus aan […]
  • Dijkstra gaat voor vierde jaar bij Hector2 december 2015 Dijkstra gaat voor vierde jaar bij Hector Mark Dijkstra blijft ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer van sv Hector. De oefenmeester uit Almelo gaat dan zijn vierde jaar in als technisch hoofdverantwoordelijke bij de Goorse […]
  • Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest15 mei 2019 Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest Het is vandaag precies 'zes wekke veur 't Skoolfees' dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten […]