Tam konijntje gevonden bij de Wiekslag

Dianne Kamphuis heeft deze zondagavond een tam konijntje gevonden in de omgeving van basisschool De Wiekslag. Zorgelijk, aangezien er dan logischerwijs iemand in Goor zijn konijn kwijt moet zijn. Geen zorgen, die is bij Dianne momenteel in goede handen. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen met Dianne via een bericht op Facebook, wat kan via deze link.

gevondenkonijnwiekslag

Gerelateerde berichten

  • Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update)9 mei 2013 Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update) Woensdagavond is in de Laarstraat een tam lichtbruin konijntje, waarschijnlijk een Franse Hangoor, gevonden. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen via telefoon. Update: het […]
  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat12 februari 2016 Meerdere sleutelbossen gevonden Irisstraat Een hele verzameling sleutels is gisteren aangetroffen in de Irisstraat. Het gaat om meerdere huis- en autosleutels, die zijn gevonden tussen het station en de Anjerstraat. De sleutels […]
  • Marlayne mist haar iPod16 januari 2015 Marlayne mist haar iPod Marlayne is haar iPod kwijt. Ze heeft geen idee waar ze die verloren is. De iPod is zwart van kleur en zit in een zwarte hoes met een afbeelding daarop van een Australian Shepherd. Kunt u […]