Tam konijntje gevonden bij de Wiekslag

Dianne Kamphuis heeft deze zondagavond een tam konijntje gevonden in de omgeving van basisschool De Wiekslag. Zorgelijk, aangezien er dan logischerwijs iemand in Goor zijn konijn kwijt moet zijn. Geen zorgen, die is bij Dianne momenteel in goede handen. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen met Dianne via een bericht op Facebook, wat kan via deze link.

gevondenkonijnwiekslag

Gerelateerde berichten

  • Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd29 januari 2021 Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd In Goor hebben de eerste bewoners van de diverse verpleeghuizen de eerste prik gekregen met daarin het vaccin tegen het Corona-virus. In Huize Herfstzon werd de Goorse mevrouw Holthuis […]
  • Wild en Gunnewijk naar Goor26 augustus 2011 Wild en Gunnewijk naar Goor De organisatie van de Ronde van Goor is er met verve in geslaagd om de vrouwenwedstrijd in ’t Twentse Haagje weer op de kaart te zetten. De nationale toppers Kirsten Wild en Loes Gunnewijk […]
  • Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’10 januari 2019 Bebsel wint voorverkiezing ‘Ondernemer van het jaar’ Als het aan de lezers van Goorsnieuws.nl ligt, mag De Bebsel volgende week donderdag worden gekroond tot Goors ondernemer van het jaar. In een poll op deze site kreeg het zalencentrum- en […]
  • dsc_060622 november 2012 Ben van Bel nu ook in Chesterfieldstijl Goor is een onderneming rijker. Meubelstoffeerder Ben van Bel opende deze week zijn nieuwe showroom met klassieke Chesterfieldmeubelen. Van Bel was al bekend van zijn onderneming ZiT. […]
  • 55 jaar zingend…22 maart 2012 55 jaar zingend… Manny Stern en Diny Toren zijn op de jaarvergadering van de Goorse zangvereniging “Onze Stem” gehuldigd  met hun 55-jarig lidmaatschap. Tineke Beemsterboer kreeg de felicitaties voor haar […]