Geen Nederlandse titel drumfanfare

Ondanks alle inspanningen van de leden is Apollo’s drumfanfare er niet in geslaagd het Nederlands kampioenschap in de derde divisie marcherend te behalen. De concurrentie bleek dit weekend te groot. De jury beoordeelde het optreden in De Lutte van de drumfanfare met 80,89 punten; bij een regulier concours goed voor een 1e prijs, maar dit weekend wist de formatie dus niet te zegevieren. Apollo’s drumfanfare zal zich voorlopig gaan bezig houden met de voorbereidingen voor de grote jubileumtaptoe.

Gerelateerde berichten

  • Kerstwensboom-actie bij De Reggehof10 december 2018 Kerstwensboom-actie bij De Reggehof Theater de Reggehof start vanaf komende zondag 16 december een kerstwensboom-actie. Daarmee zijn diverse prijzen te winnen en staat de kerstgedachte hoog in het vaandel. Tijdens ‘Winters […]
  • herenfiets29 februari 2012 Herenfiets gevonden bij Globe Ruim een week heeft er een herenfiets voor het pand van Globe Reisburo aan de Grotestraat gestaan. Dit is gemeld bij politie en de gemeente, maar de eigenaar heeft de fiets nooit […]
  • Edu en Ellen…13 augustus 2014 Edu en Ellen… Gebroederlijk naast elkaar op het Goorse houtdorp vandaag. Ellen Nauta, de burgermoeder van alle Gorenaren en naast haar Edu Hoek, al sinds jaar en dag het opperhoofd van de Goorse […]
  • Flyer voor verslavende drug huis aan huis bezorgd26 februari 2021 Flyer voor verslavende drug huis aan huis bezorgd Een flyer waarop reclame wordt gemaakt voor de verslavende drug 3MMC wordt op dit moment huis aan huis verspreid bij inwoners van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. De […]
  • Waarschuwing: gevallen regenwater schadelijk voor gezondheid9 augustus 2018 Waarschuwing: gevallen regenwater schadelijk voor gezondheid Na maanden van droogte zal heel Goor vandaag te maken krijgen met mogelijke forse regenbuien. Zelfs zo heftig dat het kan leiden tot wateroverlast, waardoor straten wellicht blank komen te […]