Nijman wint voor volle tribunes in Hengelo

De jonge Goorse atleet Niek Nijman (foto) heeft bij de jeugd de 1000 meter gewonnen tijdens de FBK-games in Hengelo. In een mooie en goed opgebouwde race hield hij zijn hoofd koel ondanks de volle tribunes in het Fanny Blankers Koen-stadion. Hij liet alle concurrentie achter zich in een tijd van 3 minuten en 18 seconden. Routinier Michel van der Heide werd tijdens de dubbele mijl (3,2 kilometer) derde bij de Masters. De veertiger liep die afstand in een tijd van 10 minuten en 41 seconden.

?????????????????

Gerelateerde berichten

  • Schinkel ook hardlopend als vis in het water20 februari 2017 Schinkel ook hardlopend als vis in het water Als zwemster behoorde ze tot de Nederlandse top, maar die carrière heeft Rieneke Schinkel inmiddels al een tijd achter zich gelaten. Zondag liet ze in de eigen regio zien dat ze echter nog […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross10 maart 2018 Scherphof snelste in thuiswedstrijd Bovenbergcross Het Goorse looptalent Dianthe Scherphof (foto) heeft zaterdag de Bovenbergcross gewonnen. De organisatie van die loopwedstrijd was in handen van AV Goor '75, de atletiekvereniging waarvoor […]
  • Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross4 maart 2017 Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross Bij de Nederlandse kampioenschappen cross in Amsterdam heeft het Goorse looptalent Niek Nijman zaterdag net naast een podiumplaats gegrepen. In zijn categorie, de jongens Junioren C, kwam […]
  • Aanmelding schoolatletiektoernooi geopend14 september 2017 Aanmelding schoolatletiektoernooi geopend Atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert, in samenwerking met Hof Actief, ook dit jaar weer een schoolatletiektoernooi voor jonge atleten in de dop. Dit zal op woensdag 27 september […]