Nijman wint voor volle tribunes in Hengelo

De jonge Goorse atleet Niek Nijman (foto) heeft bij de jeugd de 1000 meter gewonnen tijdens de FBK-games in Hengelo. In een mooie en goed opgebouwde race hield hij zijn hoofd koel ondanks de volle tribunes in het Fanny Blankers Koen-stadion. Hij liet alle concurrentie achter zich in een tijd van 3 minuten en 18 seconden. Routinier Michel van der Heide werd tijdens de dubbele mijl (3,2 kilometer) derde bij de Masters. De veertiger liep die afstand in een tijd van 10 minuten en 41 seconden.

?????????????????

Gerelateerde berichten

  • Schinkel ook hardlopend als vis in het water20 februari 2017 Schinkel ook hardlopend als vis in het water Als zwemster behoorde ze tot de Nederlandse top, maar die carrière heeft Rieneke Schinkel inmiddels al een tijd achter zich gelaten. Zondag liet ze in de eigen regio zien dat ze echter nog […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]