Warme douche voor Jumbo

Een mail van een gelukkige Desi Tieman die een ‘warme douche’ wil geven aan de uitbaters van de Jumbosupermarkt. De Goorse leek de vierde wachtende in de rij was en er waren verder geen mogelijkheden waren om elders de boodschappen op de band te pakken. De regel van de grootgrutter is dan dat je gratis hebt gewinkeld. Alleen waren de supermarktmedewerkers eerst niet overtuigd van het feit dat ze de vierde wachtende was. Camerabeelden brachten uitkomst en Desi bleek volledig gelijk te hebben. Naast de gratis boodschappen werd er door Jumbo ook nog een aantal extraatjes toegevoegd ter compensatie van de consternatie. “Je hoort het altijd als er wat mis is” aldus Tieman. “Dit mag ook gezegd worden.”

DesitiemanDesi Tieman

Gerelateerde berichten

  • Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’1 februari 2018 Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’ Jumbo Leussink aan de van Kollaan is de eerste Goorse supermarkt met een zogenoemd Pick up-point. Daar kunnen online bestelde boodschappen of in de winkel gescande artikelen worden […]
  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • GRATIS…GRATIS…GRATIS…11 oktober 2016 GRATIS…GRATIS…GRATIS… Sporten is ongezond en voetballen in het bijzonder. Alleen al door je op het kunstgrasveld te begeven loop je risico op kanker. De korreltjes die ze op het kunstgras gooien zijn gemaakt […]
  • GFC wint in extremis11 september 2016 GFC wint in extremis GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende […]