Opnieuw dubbele titel voor biljarters De Whee

Groot succes op het groene laken bij Café De Whee. De biljarters van de kroeg hebben namelijk zowel de titel opgeëist in de eerste (f0t0) als tweede klasse driebanden. Een unieke prestatie van De Whee. Vorig jaar wisten beide teams namelijk ook al het kampioenschap in de wacht te slepen. 

De Whee1

Vlnr: Daan van Roosmalen, Stephan Mellegers, Henk van de Weide en Hendrik Kramer. Auke Kramer en Maik Koch ontbreken op de foto.

Het tweede team met Herman ten Donkelaar, Jasper van den Sluis, Willem Doornberg en Dennis ten Donkelaar. Han Meier ontbreekt.

Het tweede team met Herman ten Donkelaar, Jasper van den Sluis, Willem Doornberg en Dennis ten Donkelaar. Han Meier ontbreekt.

Gerelateerde berichten

  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken24 maart 2018 Haverkate eindelijk kampioen na 55 jaar op het groene laken Hij heeft er 55 jaar al een mooie hobby aan maar het genoegen van een kampioenschap heeft hem nog nooit mogen smaken. Tot deze jaargang. Biljarter Gerrit Haverkate (76) is voor het eerst […]
  • Balartiest Jop de Jong verzorgt aftrap biljartseizoen25 augustus 2016 Balartiest Jop de Jong verzorgt aftrap biljartseizoen Met gepaste trots zal wijlen Jan Brunnekreef, biljarticoon uit Goor,  dit weekend neerkijken op de opening van het biljartseizoen. Bij Café De Whee geven ze namelijk op een bijzondere […]
  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]