Zoektocht naar beste Schoolfeest DJ tijdens pauzes

Het School- en Volksfeest komt dit jaar met een nieuw concept. In de pauze van de band op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond mogen DJ’s van eigen bodem hun muzieksmaak door de boxen laten knallen. De Goorse deelnemers dingen mee om de titel Schoolfeest DJ 2015. De winnaar van de wedstrijd mag zondag nogmaals de Tent in extase proberen te brengen vanaf het podium. Potentiële kandidaten kunnen zich opgeven via deze pagina.

Jongeren in schoolfeesttent

Gerelateerde berichten

  • Seniorenmiddag verlengt Schoolfeest20 januari 2015 Seniorenmiddag verlengt Schoolfeest Er komt vanaf de komende editie een extra dimensie aan het Goorse School en Volksfeest. Het grootste Goorse evenement, eind juni, zal worden geopend met een feest voor de Goorse ouderen. […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest26 juni 2016 Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest De avond voor de jongeren uit Goor en omgeving was er een om in te lijsten. Traditiegetrouw veel mensen van 'buiten' maar erg gezellig. En dat kwam niet in de laatste plaats door de band. […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]