Nici 25 jaar!

De vrienden van Nicole Wolbert willen het feit dat hun vriendin 25 wordt niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar de felicitaties via deze weg.

Met schoolfeest denk ik altijd met de apollo mee te mogen blazen, 

maar dat lukt niet meer na al die leeggedronken wijnglazen.

loop je daar met je fluitje alleen door de tent, 
iedereen verklaard me voor gek, maar mij kan het niet schelen wat iedereen van me denkt. 

Nicole, de vriendinnen willen jou van harte feliciteren 
en welkom heten bij de club van de granny’s!! 
nici 

Gerelateerde berichten

  • RSC-Twenthe 3-0 GFC-Zwolle 6-22 juni 2019 RSC-Twenthe 3-0 GFC-Zwolle 6-2 De tussenstanden van de wedstrijden in de nacompetitie om promotie of handhaving naar- en in de derde klasse: 14.00 uur: RSC Rossum - vv Twenthe 3-0 (Twenthe […]
  • Opzij, opzij, opzij…….13 november 2013 Opzij, opzij, opzij……. De Molenstraat staat is al jaren een heet hangijzer in de politiek. Binnen de gemeenteraad en ook onder de bewoners. Maar de problemen zijn van alle tijden. Onderstaande foto doken wij op […]
  • “NEO is zwaar favoriet, maar Twenthe kan zéker stunten”7 juni 2018 “NEO is zwaar favoriet, maar Twenthe kan zéker stunten” Hij beleeft een turbulent seizoen met vv Twenthe en komende zondag neemt hij definitief afscheid van het thuispubliek. Scheidend trainer Michiel Mensink doet na vier seizoenen voor het […]
  • Lezen voor ouderen in De Reggehof17 mei 2018 Lezen voor ouderen in De Reggehof In De Reggehof kunnen volwassenen vanmiddag luisteren naar korte verhalen en gedichten. Deze zijn geschreven en voorgedragen door de gevorderde cursisten van de Schrijverswerkplaats. De […]
  • Martine op zoek naar haar OV-chipkaart11 januari 2016 Martine op zoek naar haar OV-chipkaart Tijdens een wandeltocht is Martine van Doorn gisteren haar ov-chipkaart verloren. Ze heeft voornamelijk gewandeld in de omgeving van Markelo, waar ze de kaart waarschijnlijk ook is […]