Nici 25 jaar!

De vrienden van Nicole Wolbert willen het feit dat hun vriendin 25 wordt niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar de felicitaties via deze weg.

Met schoolfeest denk ik altijd met de apollo mee te mogen blazen, 

maar dat lukt niet meer na al die leeggedronken wijnglazen.

loop je daar met je fluitje alleen door de tent, 
iedereen verklaard me voor gek, maar mij kan het niet schelen wat iedereen van me denkt. 

Nicole, de vriendinnen willen jou van harte feliciteren 
en welkom heten bij de club van de granny’s!! 
nici 

Gerelateerde berichten

  • Weide weer omgedoopt tot strand voor beachsoccer8 augustus 2016 Weide weer omgedoopt tot strand voor beachsoccer De Schoolfeestweide wordt dit weekend weer omgedoopt tot Goor Beach. Vrijdag, zaterdag en zondag wordt de derde editie van Hof van Twente Beachsoccertoernooi georganiseerd. De aftrap wordt […]
  • Station0118 november 2013 Besluit over goederenvervoer uitgesteld Het besluit over extra goederenvervoer over het spoor in Oost-Nederland is uitgesteld tot de zomer van 2014. Het traject Goor is mogelijk één van de opties voor de politiek. […]
  • Sfeerimpressie Seniorentocht 201612 mei 2016 Sfeerimpressie Seniorentocht 2016 Ze hadden er fantastisch weer bij. De honderden deelnemers van de Seniorentocht. Vanochtend trokken zij voor de 69ste editie door het Twentse land naar Duitsland voor een gezellig dagje […]
  • Zwembad en verhuizing gemeentewerf op de tocht8 juni 2009 Zwembad en verhuizing gemeentewerf op de tocht Door een gedwongen extra bezuiniging van twee miljoen euro staan de komst van een nieuw zwembadcomplex en de verhuizing van de gemeentewerf ter discussie. Dat blijkt uit een brief van het […]
  • Rolstoelbus van Goor naar Kiev30 juni 2022 Rolstoelbus van Goor naar Kiev De Vereniging Hof van Twente – Kiev-Pechersk heeft een bijzonder verzoek van een humanitaire organisatie voor hulp aan ouderen en gehandicapten in Kiev. kunnen inwilligen. Het ging om de […]