Niek ‘van de Höver’ vindt Schoolfeestvlag

Niek Scholte in ’t Hof is de tweede winnaar van 20 bierpennningen voor het komende Feest der Feesten. In het programma ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’ vond hij de vlag bij Aqua Plus aan de Enterseweg na de aanwijzingen die hij volgde via Hofstreek FM. Scholte in ’t Hof, beter bekend als ‘De Höver’, is toevalligerwijs ook werknemer bij het Sprinkler installatiebedrijf evenals Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink die de penningen persoonlijk kwam overhandigen.

Niekwintpenningen

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]
  • Diss’n is van mie: Bekertekst én Schoolfeesthit17 juni 2017 Diss’n is van mie: Bekertekst én Schoolfeesthit De tekst Diss'n is van mie staat op de circa 250.000 drinkbekers tijdens het komende School- en Volksfeest. De tekst die is verzonnen door wagenbouwer Emiel Reef, werd uitverkoren na een […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd7 juni 2017 Schoolfeestboekje gepresenteerd In de Schoolfeestloods aan de Goorse Nijverheidsweg is vanavond het nieuwe Schoolfeestboekje ten doop gehouden. Dat gebeurde tijdens een perspresentatie in de tussenruimte waarbij ook de […]
  • Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids9 september 2019 Prachtige dag voor jonge mantelzorgers tijdens Happy Car Kids 50 jonge mantelzorgers hebben afgelopen zaterdag een prachtige middag beleefd tijdens Happy Car Kids. Jonge mantelzorgers zijn kinderen die een familielid hebben met een beperking, […]
  • Op jacht naar de Schoolfeestvlag…18 mei 2015 Op jacht naar de Schoolfeestvlag… De lokale radiozender Hofstreek Omroep start komende week met een serie van vijf afleveringen onder de titel 'Op jacht naar de Schoolfeestvlag'. Op de komende zaterdagen kunnen Gorenaren […]