Zang, muziek en dans bij open dag muziekschool

Het was een prettige kakofonie deze middag in de lokalen en gangen in en om De Reggehof. De Muziekschool Hof van Twente hield een open dag, waar tientallen jonge muzikanten in spé konden ontdekken welk instrument het meest aansprak voor een mogelijk nieuwe muzikale hobby. Dat ging via een leuk opgezet spel, waarbij de bezoekertjes bij elk instrument wat ze uitprobeerden een sticker meekregen. Als je alle stickers verzameld had verzameld kon je het papiertje inleveren, waarna er onder alle deelnemers korting op het lesgeld én een gloednieuwe gitaar werden verloot. Maar bovendien is het hele aanbod van de Muziekschool Hof van Twente dan langsgekomen tijdens het muzikale reisje door de Reggehof, waarbij er behalve muziek ook dans aan bod kwam. In de popkelder traden enkele jonge bandjes op en in de foyer speelde een groep van Apollo. Een muzikale middag, waar Goor tenslotte bekend om staat.

opendagmuziekschool2

Gerelateerde berichten

  • Open dag muziekschool en jeugdvoetbal…27 mei 2016 Open dag muziekschool en jeugdvoetbal… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt dat er morgen vooral veel activiteit is op de Goorse voetbalvelden en in De Reggehof. Bij Hector strijden morgen in totaal 75 jeugdteams om […]
  • Open dag muziekschool26 mei 2015 Open dag muziekschool Bij De Reggehof staan dit weekend de deuren open voor de Open Dag van de muziekschool. Bijna alle docenten zijn aanwezig om aspirant-leerlingen en ouders wegwijs te maken en te adviseren […]
  • Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend28 mei 2016 Drukke Open Dag muziekschool, nieuwe lokalen geopend De Open Dag van de Muziekschool is vandaag goed bezocht.  Tientallen aspirant-muzikantjes liepen van lokaal naar lokaal om  instrumenten uit te proberen. Voorafgaand aan de Open Dag werden […]
  • Open Dag Muziekschool13 mei 2019 Open Dag Muziekschool Muziekschool Hof van Twente opent haar deuren om jong en oud(er) te laten zien hoe leuk het is om zelf muziek te maken en hoe groot het aanbod aan muziekonderwijs in de gemeente Hof van […]
  • Ruut-run levert 4300 euro op24 augustus 2015 Ruut-run levert 4300 euro op De stichting 'Elk kind een instrument' kan een aanvang nemen met een startkapitaal van 4300 euro. De marathon die Reggehof-directeur Ruut te Velthuis zaterdag liep werd ondersteund door […]