Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)

Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek naar de eigenaar om het konijn weer terug te kunnen laten keren naar zijn eigen stekkie. Contact opnemen kan via deze link of via een mail naar de redactie.  

Update: hoe toepasselijk, de boefje genaamde viervoeter is weer met de familie herenigd. 

jb_tam konijn_Anjerstr

Gerelateerde berichten

  • Konijn aan komen lopen Gruttostraat27 december 2014 Konijn aan komen lopen Gruttostraat In de Gruttostraat, in de buurt van De Waerdenborch, is een tam konijn aan komen lopen. Voor de time being is het diertje een warm plekje aangeboden door de gastvrije Petra. Met haar kan […]
  • Konijn aan komen lopen Stocreve (Update)10 augustus 2015 Konijn aan komen lopen Stocreve (Update) Nicolle had vanmorgen een extra gast een tafel, een tam konijn kwam aangelopen. Ze heeft de dierenambulance gebeld die de ongenode gast aan het eind van de middag op komt halen. […]
  • Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update)9 mei 2013 Konijntje gevonden in de Laarstraat (Update) Woensdagavond is in de Laarstraat een tam lichtbruin konijntje, waarschijnlijk een Franse Hangoor, gevonden. Mist u uw konijn, dan kunt u contact opnemen via telefoon. Update: het […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]