Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)

Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek naar de eigenaar om het konijn weer terug te kunnen laten keren naar zijn eigen stekkie. Contact opnemen kan via deze link of via een mail naar de redactie.  

Update: hoe toepasselijk, de boefje genaamde viervoeter is weer met de familie herenigd. 

jb_tam konijn_Anjerstr

Gerelateerde berichten

  • Poll verkiezingen: CDA de grootste21 maart 2018 Poll verkiezingen: CDA de grootste Als het aan de deelnemers van een poll op deze site ligt wordt het CDA de grootse partij na de gemeenteraadsverkiezingen van vandaag. De Christen Democraten behaalden 21% van de stemmen. […]
  • De Ster in après ski-sferen14 januari 2010 De Ster in après ski-sferen De achterzaal van Eetcafé de Ster gaat komende zaterdag door het leven als een après skihut. De vriendengroep van keet De Sköppe organiseert in de kroeg aan de Grotestraat wederom een […]
  • Grand Café De Zon feestelijk heropend14 februari 2020 Grand Café De Zon feestelijk heropend Grand Café De Zon is vanmiddag feestelijk heropend met een druk op een grote rode knop en het nodige vuurwerk. De horecagelegenheid in de Kerkstraat werd in de afgelopen weken grondig […]
  • Mosselavond bij De Smidse13 oktober 2010 Mosselavond bij De Smidse Het is een jaarlijks terugkerend evenement met een lange historie: De Mosselavond bij Bar Bistro d'Olde Smidse in het Goorse centrum. Morgenavond (donderdag) is het weer zover. De vers […]
  • ea376a8097ffdfe5f15c9b27d3f1d3ec9 oktober 2013 Opening Café De Buurman vrijdag Café De Buurman opent vrijdagavond haar deuren. Het nieuwe etablissement in de Grotestraat doet dit met een feestelijke openingsavond. Zanger Robert Pater zal de avond muzikaal […]