Update: Vlaggen gezocht

aluminiumvlaggenstok1De Schoolfeestvlaggen blijken gewilde exemplaren op de vrijdagavond. Opnieuw zijn er enkele vlaggen verdwenen vanaf de Goorse gevels. Ben Besselink heeft zaterdagmorgen twee vlaggenstokken in zijn tuin gevonden. De vlaggen waren al van het plastic ontvreemd. Overmatig drankgebruik was waarschijnlijk de oorzaak van de rondslingerende stokken. In één van de vlaggenstokken zit een schroef, de ander is te herkennen aan een wit stukje textieltape. De rechtmatige eigenaren kunnen contact opnemen met de redactie.
Update: De vlaggenstokken zijn inmiddels weer bij de rechtmatige eigenaren. Nu zijn deze alleen nog op zoek naar de vlaggen…

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]
  • Kinderen slachtoffer boodschappendief19 april 2011 Kinderen slachtoffer boodschappendief Nicolai, Bo, Bart en Dion zijn geschokt en verdrietig tegelijk. Vanavond werd rond kwart voor acht bij de C1000 een plastic tas met boodschappen van hun gestolen, net buiten de supermarkt. […]
  • gevonden_vouwfiets26 juni 2012 Vermiste en gevonden fietsen (update 2) Zondagnacht is een zwarte omafiets gestolen, die tegen het politiebureau in Goor stond geparkeerd. De fiets stond op slot, is voorzien van zwarte jasbeschermers en er zit een grote roze […]
  • mgi-terschelling-1936649118 december 2011 Erna is haar fiets kwijt (update) Erna Haverkate mist een fiets. De fiets is, in de nacht van vrijdag op zaterdag, gestolen vanuit haar achtertuin in de Laarstraat. Het gaat om een blauw/grijze MGI Terschelling. Wie weet […]