Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente

De gemeente Hof van Twente gaat zich samen met de brandweer en de politie presenteren op een Open Dag die in september 2016 in en om het Goorse gemeentehuis gehouden zal worden. Het is één van de onderdelen van de viering van het 15-jarig bestaan van de gemeente Hof van Twente die in 2001 werd gevormd na de gemeentelijke herindeling. Het is de bedoeling om 15.000 euro uit te trekken voor de festiviteiten die een sober karakter krijgen vanwege de moeilijke financiële situatie. Er wordt een werkgroep gevormd die zich bezig gaat houden met de organisatie. Daarin is Monique Zweers uit Goor vertegenwoordigd. Het thema van de viering van 15 jaar Hof van Twente is ‘Samenwerken en verbinden’.

gemeentehuis_hvt (1)

Gerelateerde berichten

  • Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente6 januari 2015 Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente “De Hof is meer dan zes kernen en dertien buurtschappen.” Met deze knipoog naar de kersttoespraak van koning Willem-Alexander gaf burgemeester Ellen Nauta haar vooruitzichten voor 2015 […]
  • Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’4 januari 2021 Nauta derde in ‘beste bestuurder-verkiezing’ Bij de verkiezing van de beste bestuurder van Twente van het afgelopen jaar, door het online opinieplatform De Roskam, is burgemeester Ellen Nauta van de gemeente Hof van Twente op de […]
  • Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee9 maart 2016 Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee "Hoe schrijf je gewaterpolood ?" vroeg burgemeester Ellen Nauta zich vertwijfeld af, gisteravond op Twitter. Ze was op dat moment in het Goorse gemeentehuis waar ze meedeed aan een […]
  • VVV-magazine in het teken van Feest19 februari 2016 VVV-magazine in het teken van Feest Het nieuwe VVV Magazine voor 2016 is gisteren officieel gepresenteerd in het Goorse gemeentehuis. Burgemeester Ellen Nauta nam het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van Lianne […]
  • Corona-schade gemeente 9 ton1 september 2020 Corona-schade gemeente 9 ton De financiële corona-schade voor de gemeente Hof van Twente wordt nu al geraamd op ruim 400.000 euro. Dat laat een raming zien van het college van B & W aan de raad. Bovenop die 4 […]