Vier GTC-teams kampioen

Groot succes dit jaar in de voorjaarscompetitie voor de Goorse Tennis Club. Van de 10 deelnemende teams werden er vier tot kampioen in hun klasse. Het 1e damesteam pakte de titel in de vierde klasse na een 4-1 zege op TC Rijssen terwijl ook het eerste herenteam kampioen werd en eveneens promoveerde naar de derde klasse nadat Enter in de laatste wedstrijd met 5-0 werd ingepakt. Het tweede herenteam versloeg in Hengelo Westermaat met 1-4 en werd kampioen in de vijfde klasse. Het damesteam, uitkomend op de zaterdagen, greep de titel door met 4-1 van Enter te winnen en dat betekent eveneens promotie naar de vierde klasse. Er degradeerde geen team van GTC.

GTCdamesdinsdagGTC dames 1 met Lies Leloux, Diny Oosterbeek, Diny van der Veer, Gerry Weber, Truus Katier, Gerry Wissink en Marjon Busch

Gerelateerde berichten

  • Dames GTC 1 kampioen22 mei 2022 Dames GTC 1 kampioen Feest bij de dames van GTC. De tennissters van het eerste team hebben zich dit weekend gekroond tot kampioen. En dus kon de champagne worden ontkurkt door Esther, Miranda, Stefanie, Inge […]
  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Zomer Challenge voor sportende Gorenaren bij GTC27 mei 2021 Zomer Challenge voor sportende Gorenaren bij GTC De Goorse Tennisclub biedt deze zomer tennis aan voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]