Vrielink in thuiswedstrijd terug op de zitmaaier

Het wordt zijn eerste wedstrijd weer sinds anderhalf jaar. Komende zaterdag moet Rudie Vrielink de Goorse eer hooghouden tijdens de Overijsselse Kampioenschappen Zitmaaierrace in zijn eigen achtertuin tijdens de feesten van Wiene/Zeldam. De Goorse ‘Partygangster’ doet dat met een geheel nieuwe machine die hij liefkozend de ‘Soixant Neuf’ noemt en die zaterdag zijn vuurdoop heeft op de grasbaan net buiten Goor.

Rudievrielinkzitmaaier

Afgelopen anderhalf jaar heb ik geen enkele wedstrijd kunnen rijden als gevolg van een gecompliceerde schouderoperatie en problemen met het goedkeuren van de zitmaaier. Ik had samen met mijn compaan Freek Slaghekke iets bedacht waardoor ik kan schakelen op luchtdruk maar dat werd tot mijn grote verbazing afgekeurd.” Ondanks het gebrek aan ‘vlieguren’ ziet Vrielink zeker kansen. “Hier moet ik goede uitslagen mee kunnen rijden. Ook zaterdag. Het is vlakbij dus ik reken op veel Goorse support.” aldus de Gijminkbewoner. De Zitmaaierraces tijdens de Zomerfeesten in Wiene-Zeldam beginnen zaterdag om 15.00 uur op het feestterrein naast de weg van Goor naar Delden.

Gerelateerde berichten

  • Wiene-Zeldam aftrap seizoen zomerfeesten9 mei 2022 Wiene-Zeldam aftrap seizoen zomerfeesten De aftrap van een zomer vol tentfeesten gaat dit weekend beginnen. Veel plaatsgenoten zullen de komende dagen de fiets pakken om het Zomerfeest Wiene-Zeldam te gaan beleven. De aftrap is […]
  • Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam20 maart 2020 Streep door Zomerfeest Wiene-Zeldam Ieder jaar gaan heel wat Gorenaren op de fiets richting Ambt-Delden voor het Zomerfeest Wiene-Zeldam. Dat zal ditmaal echter niet zo zijn. Het feest, dat voor 8 tot en met 10 mei gepland […]
  • Zitmaaier Vrielink twee keer uit de bocht29 mei 2016 Zitmaaier Vrielink twee keer uit de bocht Het zag er aanvankelijk uitstekend uit voor Rudie Vrielink tijdens de zitmaaierraces in Wiene-Zeldam. Het Goorse 'grasmaaierkanon' stuurde zijn machine in de eerste manche in de zogenoemde […]
  • Rudie Vrielink met 55 wel geëerd13 mei 2022 Rudie Vrielink met 55 wel geëerd Feest in de Bruijnstraat waar een grote stellage voor het huis van Rudie Vrielink duidelijk maakt dat er wat te vieren valt. Rudie Vrielink is vandaag 55 jaar geworden en de festiviteiten […]
  • Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan8 november 2021 Lantaarnpalen N346 blijven wellicht toch staan De provincie Overijssel is toch bereid het verwijderen van de lantaarnpalen langs de N346 tussen Goor en Delden te heroverwegen. De lokale CDA-fractie en inwoners van de buurtschappen […]