Kat vermist omgeving Ambt Delden

Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan contact op via 06-24176037.

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Andre Blumink ziet Abraham22 april 2017 Andre Blumink ziet Abraham Andre Blumink voegt zich vandaag ook bij de club van 50. Het feest wordt binnenkort gevierd. Dat zou best weleens een dubbel feest kunnen worden als "zijn club" Feyenoord de landstitel […]
  • Ali B en Her Majesty in De Reggehof2 maart 2016 Ali B en Her Majesty in De Reggehof Er komen mondjesmaat meer namen van voorstellingen naar buiten die volgend theaterseizoen te zien zijn in de Goorse Reggehof. Na een aantal magere jaren waarin de klappen van de […]
  • Jonge midwinterhoornblazers sterk in Oldenzaal30 december 2016 Jonge midwinterhoornblazers sterk in Oldenzaal Ze zijn nog nog jong maar hebben hét ultieme gevoel voor traditie. Het Goorse trio Jet Busschers (vandaag 13 jaar geworden), Lyonne Edel (15) en Fleur Busch (11) waren deze vrijdag actief […]
  • Nieuwe fysiotherapiepraktijk in Goor24 augustus 2010 Nieuwe fysiotherapiepraktijk in Goor Goor is vanaf 1 september een fysiotherapiepraktijk rijker. Esther van Wijnen begint dan in het pand van de gelijknamige sportschool bij sportpark Heeckeren. Zij heeft deze week een […]
  • Sanne geboren19 oktober 2009 Sanne geboren De Da Costastraat heeft er een nieuwe bewoner bij. Donderdag 15 oktober is namelijk Sanne geboren! De trotse ouders, Patrick en Joanne Haarman, worden namens de hele familie van harte […]