Kat vermist omgeving Ambt Delden

Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan contact op via 06-24176037.

gevonden-verloren-310x180

 

Gerelateerde berichten

  • Kater Funny vermist: “We missen hem heel erg”31 augustus 2015 Kater Funny vermist: “We missen hem heel erg” Betreurde gezichten in huize Van der Veen. Daar wordt al een aantal dagen kat Funny vermist. "Sinds 25 mei is Funny in de buurt van de Rijksweg ter hoogte van de Markenrichter in Wiene", […]
  • Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg7 januari 2014 Poes Shadow vermist Scherpenzeelseweg Poes Shadow is al een aantal dagen vermist vanaf de Scherpenzeelseweg. Shadow is een14 maanden oude Europese korthaar, is gecastreerd en heeft een chip. Weet u waar Shadow is, neem dan […]
  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]
  • jb katheeckeren13 juli 2013 Kat gevonden omgeving Heeckeren Op het Heeckeren is, tussen de sporthal en het klooster, een kat gevonden. De kat is naar De Breborgh gebracht, waar ze proberen via de chip de eigenaar te achterhalen. Voor meer […]
  • Kat Funny vermist buitengebied Goor22 juni 2015 Kat Funny vermist buitengebied Goor Sinds 2e Pinksterdag is kat Funny niet teruggekeerd aan de Rijksweg in Ambt Delden. Funny is gechipt en wordt erg gemist. Weet u waar Funny is, reageer dan via 06-24176037.