KLM-topman nieuwe directeur OAD

De Goorse reisoperator OAD heeft in Bastiaan Hoogendoorn de nieuwe algemeen directeur gevonden. Hoogendoorn komt van luchtvaartmaatschappij KLM waar hij marketingdirecteur was. De directie van OAD hoopt met de 41-jarige Hoogendoorn zich nog meer toe te kunnen spitsen op klantgerichtheid. Het bedrijf werd na het faillissement, bijna twee jaar geleden, in verslankte vorm overgenomen door Gorenaar Frans Schuitemaker die nu met Hoogendoorn en Karin van der Zanden de driekoppige directie vormt. OAD wil de bedrijfsactiviteiten die zich nu nog met name richten op busreizen weer uit gaan breiden.

BastiaanhoogendoornoadBastiaan Hoogendoorn

Gerelateerde berichten

  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD7 januari 2015 Keurmerk voor ‘nieuwe’ OAD OAD heeft het ANVR-lidmaatschap verkregen. Dat is een belangrijke stap voor de Goorse reisaanbieder die daarmee weer een prominente plek in de reisbranche kan innemen. Gorenaar […]
  • Frans Schuitemaker op TV Oost19 oktober 2014 Frans Schuitemaker op TV Oost De Goorse ondernemer Frans Schuitemaker is vandaag te zien in het programma 'Stand van Zaken' op TV Oost. Hij wordt in dat zakelijk magazine aan de tand gevoeld door Jan Medendorp. […]
  • OAD nog drie jaar vervoerder Ajax20 april 2017 OAD nog drie jaar vervoerder Ajax De Goorse busonderneming OAD blijft tot eind juni 2020 de vervoerder van Ajax. Het bedrijf van Gorenaar Frans Schuitemaker is al jaren de bussponsor van de Amsterdamse topclub en zal dus […]