Hockeydames verslaan kampioen, heren winnen overtuigend

De hockeydames van GMHC hebben zondag een knappe overwinning geboekt. In eigen huis werd Salland D1 met 4-1 verslagen. Salland was al kampioen, maar wist het seizoen niet in stijl af te sluiten. Goor zegevierde met 4-1. Halverwege leidde de thuisploeg met 3-1. Ilse Veltkamp en Anne Jansen wist te scoren voor GMHC, dat als vierde is geëindigde. De heren sloten het seizoen wel in stijl af. Nadat vorige week de titel in de reserve klasse werd binnengesleept, werd er zondag met 10-2 gewonnen van Bully H4. Heren 1 degradeerde halverwege het seizoen, maar is komend seizoen weer in de reguliere klasse te bewonderen.

gmhcdames1

Gerelateerde berichten

  • Hofactief organiseert hockeytoernooi10 april 2021 Hofactief organiseert hockeytoernooi Het sportteam van Hofactief organiseert komende woensdag, 14 april, een hockeytoernooi voor de Goorse jeugd van 7 tot en met 10 jaar. Eenieder, wel of geen lid van een hockeyclub, mag […]
  • Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC3 september 2020 Hockey-internationals geven clinic bij de Goorse MHC Op zaterdag 10 oktober komen de internationals Frédérique Matla en Pien Sanders naar Goor voor een clinic bij de GMHC. Pien Sanders (22) speelt al sinds 2010 bij Den Bosch waarmee ze […]
  • Hockeydames winnen eerste duel23 september 2019 Hockeydames winnen eerste duel Een knap begin van de hockeyvrouwen van GMHC. Zij wisten gisteren als debutant in de derde klasse meteen de eerste overwinning in de wacht te slepen. En slepen werd het, want Goor boog in […]
  • GMHC dames 1 kampioen na ruime zege2 juni 2019 GMHC dames 1 kampioen na ruime zege Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is vandaag kampioen geworden in de vierde klasse na een eclatante 5-0 zege op DHC in Doetinchem. De Goorse dames waren oppermachtig en […]
  • Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs12 juni 2018 Urban Hockeyveld GMHC genomineerd voor bondsprijs Het mobiele Urban Hockeyveld van de Goorse Mixed Hockey Club is genomineerd voor de landelijke bestuurderstrofee van de KNHB.  Deze prijs wordt door de hockeybond ieder jaar uitgereikt aan […]