Dode man is 48-jarige Hongaar, politie start onderzoek

De man die gisteravond na uren zoeken levenloos uit het Twentekanaal werd gehaald, is een 48-jarige Hongaar. De matroos van het Belgische vrachtschip Patty sloeg aan het eind van de middag over boord. Rond 22.15 uur troffen de tientallen hulpdiensten het stoffelijk overschot pas aan. De brandweer had  meerdere duikteams en sonarapparatuur nodig om hem te traceren. De man sloeg door onbekende oorzaak van boord. De inspectie SZW onderzoekt de toedracht. De scheepvaart in het kanaal heeft uren stilgelegen.

150608_Drenkeling3

Gerelateerde berichten

  • De Pluimpot luidt werkzaamheden Twentekanaal in30 april 2021 De Pluimpot luidt werkzaamheden Twentekanaal in In de Goorse haven is het schip De Pluimpot aangemeerd. Deze boot van Rijkswaterstraat moet er voor zorgen dat de werkzaamheden die betrekking hebben op de verruiming en verdieping van […]
  • Oald Goor: Poelsbeek in optima forma18 april 2021 Oald Goor: Poelsbeek in optima forma Een heerlijk gevoel voor de redacteuren van Oald Goor om weer af te dalen naar de koffer met oude prenten uit het begin van vorige eeuw. De Diepenheimseweg in volle glorie. Op deze […]
  • Auto te water in De Meene UPDATE)19 oktober 2020 Auto te water in De Meene UPDATE) Een personen-auto is aan het einde van de middag het Twentekanaal ingereden. De geparkeerde auto, die waarschijnlijk niet op de handrem stond, is het water ingegleden vanaf de Meenweg net […]
  • Regenboog…1 april 2020 Regenboog… Velen hebben er nu de tijd voor vanwege de Coronacrisis. Een lekker eind wandelen of fietsen. Bijvoorbeeld door De Meene. Topfotograaf Jeroen van Vliet doet dat altijd al en neemt op […]
  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]