Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand

Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast restaurant Wing Wah. “We zetten snel de handtekeningen en dan kan het verhuizen beginnen”, laat Waanders weten. “Momenteel werken we vanuit Deventer met twee mensen, maar halverwege juli hopen we de verhuizing naar Goor klaar te hebben.” Op de website van Waanzinnig wordt de komst naar ’t Twentse Haagje al enthousiast aangekondigd. Het bedrijf van de aan de Deldensestraat opgegroeide Nils Waanders is gedurende de verhuizing gewoon beschikbaar voor digitaal en grafisch ontwerp.

rabopandjulianaplein

Gerelateerde berichten

  • Partyshop Twente naar Goorse centrum4 januari 2021 Partyshop Twente naar Goorse centrum Partyshop Twente komt vanaf begin april naar het centrum van Goor. De winkel waar feestkleding en feestartikelen te koop en te huur zijn zat de afgelopen twee jaar in de Grotestraat in […]
  • FEBO in oude Wing Wah-pand ?30 december 2019 FEBO in oude Wing Wah-pand ? De tekst op het grote doek aan de gevel van het voormalige pand van chinees indisch restaurant Wing Wah op het Julianaplein, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. 'Binnenkort FEBO […]
  • ZZP-lezing over visuele communicatie7 juni 2017 ZZP-lezing over visuele communicatie De nieuwe ZZP-sectie van Goor Collectief organiseert komende vrijdag 9 juni presentatie over visuele communicatie. Die wordt gehouden door de Goorse fotografe Barbara Trienen en grafisch […]
  • Hoftrends verder onder één dak2 januari 2020 Hoftrends verder onder één dak Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van […]
  • Ook Marskramer weg uit Goor2 augustus 2016 Ook Marskramer weg uit Goor De Marskramer sluit aan het einde van het jaar de deuren van haar vestiging op winkelcentrum De Whee.  Het Goorse filiaal van de huishouden- en speelgoedartikelen-keten is niet rendabel […]