Ongeluk met fikse blikschade aan Scherpenzeelseweg

Naast alle verkeersmisère bij het kruispunt aan de Herman Heijermansstraat doet ook de Scherpenzeelseweg een behoorlijke duit in het ongevallen-zakje dit jaar. Op de viersprong met de Gruttostraat vond aan het eind van de middag een aanrijding plaats. Daarbij liep één personenauto grove blikschade op. Persoonlijk leed bleef de betrokkenen bespaard, maar het ongeval aan de Scherpenzeelseweg van vandaag past in een reeks van eerdere incidenten.

Ongeval SCherpenzeelseweg

Gerelateerde berichten

  • Aanrijding in de Kloosterlaan18 maart 2022 Aanrijding in de Kloosterlaan Een vrouw is aan het begin van de middag gewond geraakt bij een aanrijding in de Kloosterlaan. Ze werd geraakt bij de Heeckerenschool en raakte daarbij gewond. Ze is afgevoerd naar het […]
  • Politie controleert streng op mobiel in het verkeer4 maart 2022 Politie controleert streng op mobiel in het verkeer De politie gaat in Goor en ongeving streng controleren op het gebruik van een mobiele telefoon in de auto of op de fiets. Dat meldt de Politie Hof van Twente op haar Facebookpagina. Vanaf […]
  • Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar28 februari 2022 Fietsendieven aangehouden bij de Stoevelaar De politie heeft gisteren twee fietsendieven aangehouden bij De Stoevelaar. Ze werden op heterdaad betrapt op het Schoolfeestplein toen de twee mannen door een getuige werden aangetroffen […]
  • Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs23 februari 2022 Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs De 27-jarige plaatsgenoot, die begin deze maand betrokken is geweest, bij een dodelijk ongeval op het Weversplein was onder invloed. Hij had ten tijde van het ongeval zowel alcohol als […]
  • Vier Belgen nog langer vast20 januari 2022 Vier Belgen nog langer vast De vier malafide Belgen, die worden verdacht van de dreiging met het vuurwapen, blijven dertig dagen langer in voorlopige hechtenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Almelo […]