Auto’s vernield bij begraafplaats en op ’t Jannink

Twee auto’s zijn het slachtoffer geworden van vernielingen in de afgelopen dagen. Op ’t Jannink liep een wagen diverse deuken en lakschade op nadat iemand er vermoedelijk overheen is gelopen. Dat moet zijn gebeurd tussen dinsdag 9 juni 22.00 uur en donderdag 11 juni 18.00 uur. Op de algemene begraafplaats net buiten Goor werd een ruit vernield van een auto. Dat is gebeurd op woensdag 10 juni tussen 13.30 uur en 13.45 uur. De politie Hof van Twente waarschuwt ook voor fietsendieven. In Goor en omgeving zijn in de afgelopen week diverse tweewielers gestolen. Wie meer weet kan bellen met 0900-8844.

Politiebureau1

Gerelateerde berichten

  • Vernielingen in het Goorse centrum20 december 2014 Vernielingen in het Goorse centrum De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het […]
  • Inbraak bij Scapino en auto bekrast3 april 2017 Inbraak bij Scapino en auto bekrast In het Goorse filiaal van schoenenzaak Scapino is vorige week ingebroken. Dat meldt de politie Hof van Twente maandag. Dat is gebeurd in de avond of nacht tussen maandag 27 maart 18.10 uur […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • Drie fietsen gestolen in Goor13 april 2018 Drie fietsen gestolen in Goor In de afgelopen week zijn bij de politie drie aangiftes binnengekomen van gestolen fietsen. Vorige week vrijdagmiddag werd een tweewieler gestolen vanuit de Stationslaan terwijl afgelopen […]
  • Man valt van fiets op ’t Jannink19 april 2017 Man valt van fiets op ’t Jannink Een man is aan het begin van de middag gewond geraakt op het 't Jannink. Hij viel van zijn fiets en liep daarbij liep daarbij een fikse hoofdwond op. De politie en een ambulance werden […]