The Sound of music in sprookjesachtige omgeving

Een prachtig gezicht in de mooie tuinen van kasteel Warmelo te Diepenheim. De drumfanfare van Apollo gaf daar vanmiddag een show weg tijdens het evenement ‘Muzikaal onthaal’. De Goorse muziektrots was onderdeel van een tweedaags programma met diverse optredens van orkesten en bands. Apollo bracht met verve en show ‘The Sound of Music’ zoals dat vorig jaar ook werd gespeeld tijdens de grootse Taptoe op het kunstgras van vv Twenthe. Ook het harmonie-orkest van Apollo kwam onder leiding van dirigent Carl Wittrock in actie in de tuin van kasteel Warmelo.

Apollowarmelo3

foto’s: Apollo Goor

Gerelateerde berichten

  • Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe18 september 2019 Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken […]
  • Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe11 september 2019 Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde 'terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • Bomvolle sporthal geniet van Apollo6 januari 2019 Bomvolle sporthal geniet van Apollo Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het […]