Schoolfeestnieuws in het kort (6)

Schoolfeestnieuws in het kort

* De Schoolfeesttent is gearriveerd. Vanochtend kwam tentenbouwer De Weerd met een aantal vrachtwagens waarmee de tentdelen zijn vervoerd. Er is daarna direct begonnen met de opbouw.

* De traditionele Rellie-avond vindt dit jaar voor het eerst plaats in de kelder van café Jachtlust. Dat is nu op vrijdag 19 juni. De Ster was jarenlang plaats van handeling van het feest op de donderdagavond met Schoolfeest van het Goorse keurkorps. De Rellie verzamelt zich wel bij De Ster om 18.00 uur op de Schoolfeest-donderdag voor een hapje en een drankje maar geeft de blauwhemden na negenen de gelegenheid om ook naar de tent te gaan. 

* Pascal Veenendaal is de winnaar van de vierde editie van ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’. Hij vond de vlag tijdens het radiospelletje van Hofstreek FM in zijn eigen woonomgeving. ’t Jannink moest geraden worden. Veenendaal won 20 Schoolfeestpenningen.

Gerelateerde berichten

  • Aftellen maar: Nog 100 dagen15 maart 2016 Aftellen maar: Nog 100 dagen De teller op de site van het Goorse School en Volksfeest geeft het kip en klaar aan. Het echte terug tellen naar de 141e editie kan nu beginnen want er zijn op deze dinsdag de 15e maart […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • th Schoolfeestfonds25 januari 2015 30 mille in Schoolfeestfonds Er is voor het komende jaar een bedrag van € 30.000 beschikbaar gesteld voor het Schoolfeestfonds. Het geld is door het Schoolfeestbestuur gereserveerd voor de aanvragen van diverse Goorse […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]
  • Extra geld in Schoolfeestfonds20 januari 2015 Extra geld in Schoolfeestfonds Er komt een bedrag van 2500 Euro extra in het Schoolfeestfonds. Het geld is overgebleven van de georganiseerde activiteiten door de stichting Stad Goor 750 jaar. Tijdens een vergadering […]