Schoolfeestnieuws in het kort (9)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Paul Schabbink zal dit jaar de hoogste prijzen uitreiken na de Allegorische Optocht. De Goorse tekstschrijver en componist schreef al meer dan dertig Schoolfeestnummers en was jarenlang een van de smaakmakers bij The Partygangsters. De prijsuitreiking begint volgende week zondag om 19.30 uur in de Schoolfeesttent. Vorig jaar had Jan Schuilenborg de eer.

* De prijs van een penning is bij editie 140 niet aangepast ten opzichte van voorgaande jaren. In de Schoolfeesttent kost het betaalmiddel 1,75 euro. Er zijn wel nieuwe penningen met het jaartal 2015 in omloop.

Gerelateerde berichten

  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv15 juni 2020 Cabaretduo brengt Schoolfeestrevue online en op tv Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink komen op donderdagavond 25 juni met een heuse Schoolfeestrevue onder de demonstratieve noemer 'Schoolfeest is een grondrecht'. De […]
  • Allegorische Optocht in beeld1 juli 2019 Allegorische Optocht in beeld Het was weer een enerverende editie van de Allegorische Optocht. En dat leverde bovenal ook prachtig beeldmateriaal op. Op het digitale thuis van het School- en Volksfeest staan een […]
  • Twentse Ros…3 juli 2018 Twentse Ros… Mijn bloedsuikerspiegel is weer op normale waarden aangekomen, de eerste twee kilootjes aan vocht zijn er weer af en de smaak van kroketburgers in mijn mond verdwijnt iedere dag een beetje […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]