Trouw niet voor je 40 bent

Na 25 jaar verkering is het er toch nog van gekomen, Esther Franke gaat vandaag trouwen met haar grote liefde Ben van Sermond. In hun 40ste levensjaar vonden ze het de hoogste tijd om elkaar het ja-woord te geven in het bijzijn van hun 3 kinderen. Via deze weg willen de collega`s van Esther het stel een geweldige dag wensen; “We gaan er een mooi feestje van maken, tot vanavond”. Ook de buren maken zich op voor het feest, zo bleek gisteravond bij de warming-up tijdens het “mooimaken“. Twenthe E1, het elftal waar Ben leider van is, verraste het paar vandaag met een erehaag

jb_Ben en Esther

Gerelateerde berichten

  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk27 november 2017 Frank en Esther Braamhaar vieren zilveren huwelijk Het is al weer 25 jaar geleden dat Frank en Esther Braamhaar in het huwelijksbootje stapten. Samen met de kinderen gaan ze dit vieren tijdens een weekend weg in De Eemhof. Namens de […]
  • Sarah voor Esther Braamhaar27 februari 2018 Sarah voor Esther Braamhaar Esther Braamhaar ziet vandaag Sarah. De vriendinnengroep, met de passende naam "Goldies Oldies", was gisteren druk in de weer om haar woning aan de Van Kollaan op te fleuren met de […]
  • Dynamiek ontstelt over handbalplannen20 maart 2013 Dynamiek ontstelt over handbalplannen De ballon die Stichting SteunJeClub heeft opgelaten, is niet goed gevallen bij het bestuur van handbalvereniging Dynamiek. De Goorse vereniging is niet op de hoogte gebracht van de plannen […]