Schoolfeestnieuws in het kort (10)

Schoolfeestnieuws in het kort

*Selma Hoek neemt na het School-en Volksfeest van dit jaar afscheid als voorzitter van de Optochtcommissie. Hoek is jaren in de functie verbonden geweest aan het Feest der Feesten en wacht de deelnemers elke editie aan het eind van de route op, waar ze iedereen op enthousiaste wijze bedankt voor hun deelname. Dat wordt dit jaar dus een afscheid. Selma Hoek wordt opgevolgd als voorzitter door Eltjo Lansink, nu nog secretaris van de Optochtcommissie.

*De Goorse horecagelegenheden vieren dit weekend al een ‘Kleintje Schoolfeest’. Zo is bij Bar Bistro d’Olde Smidse vanavond DJ Rob Toonen te gast. Onder de noemer ‘752 Jaar Goor’ zal de ‘feestmachine’ van Slam FM de Goorse bezoekers warm maken voor het volgende weekend. Dan is Toonen op de zondagmiddag wederom bij de Smidse te gast. Café de Ster heeft vanavond huis-dj Roy achter de knoppen. Bij Café de Whee komt een vijftal zangers van het Nederlandse lied langs. Genoeg vertier een week voor Schoolfeest dus.

*De deelnemers aan de nieuwe dj-contest die de pauzes in de tent vult zijn eveneens bekend: Donderdag draait van 22:15 tot 22:45 Niek Scholte in ’t Hoff en van 23:30 tot 00:00 Peter Pas. Vrijdags is het van 19:00 tot 19:30 de beurt aan Dennis Vorkink, gevolg door Robert van de Reest (23:00-23:30) en Jorn Spijkerman (00:30-01:00). Op zaterdag draaien Bas Zweers en Ruben van der Geest om 23:00 tot 23:30, waarna Onur Findik om 00:30 uur de dj-contest afsluit. De winnaar van de wedstrijd mag op de zondag terugkomen voor nóg een set.