Ook Goorse bedrijven dingen mee om Startersprijs Midden Twente

Jonge bedrijven uit Goor en de overige kernen maken kans op De Startersprijs Midden Twente 2015. De gemeenten Hengelo, Borne en Hof van Twente roepen haar ondernemers die vorig jaar zijn gestart met een eigen bedrijf op om zich te melden. De prijs is de afgelopen jaren uitgereikt in de gemeente Hengelo. Dit jaar mogen ook ondernemers uit twee naburige gemeenten zich aanmelden. Een jury kiest uit alle aanmeldingen vijf genomineerden. Het maakt volgens de organisatoren niet uit om wat voor bedrijf het gaat en welke dienst of wat voor product er wordt aangeboden.

Gemeentehuisavond

Gerelateerde berichten

  • Vroeg carnaval op de Mulderskamp20 januari 2019 Vroeg carnaval op de Mulderskamp Groot feest vandaag bij de woning van Hofprins Henri aan de Goorse Mulderskamp. Daar is vandaag het zogenoemde Paalplaatsen van CV Sterzo. De carnavalisten trokken aan het begin van de […]
  • Goor kleurt weer oranje…25 april 2014 Goor kleurt weer oranje… De evenementen-agenda van 't Twentse Haagje is dit weekend goed gevuld. En dat terwijl de deuren in De Reggehof gesloten blijven. Koningsdag wordt afgetrapt met de traditionele […]
  • politiejas11 november 2013 Opnieuw sieradenroof in Goor Ondanks het verscherpte toezicht van de politie hebben de brutale raven weer toegeslagen in Goor. In een woning aan de Diepenheimseweg zijn dit weekend sieraden weggenomen. De politie […]
  • Goorse Daan lokt Frenkie de Jong naar voetbalschool20 juni 2019 Goorse Daan lokt Frenkie de Jong naar voetbalschool Een simpel berichtje op Instagram sorteerde het gewenste effect voor Daan Zwierink die net een stage achter de rug heeft in Tanzania. "Hee Frenkie, hoe gaat het? Ik zag op Instagram dat […]
  • Hennie Alink te gast in Portret26 september 2018 Hennie Alink te gast in Portret Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder […]