Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen

Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum ’t Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar (spina bifida) werd blij verrast met een op maat gemaakte fiets én een paar nieuwe speciale schoenen, mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van zowel de fietsenzaak als het revalidatiecentrum. Maarten is geboren met spina bifida, ook wel een open ruggetje genoemd en staat dit jaar symbool voor het goede doel waar de vele fietsers van de Elastiekenkoers donderdag voor fietsen. Maarten gaat de hele tocht mee, in een auto. De laatste paar kilometers zal hij zelf ook meefietsen, net als zijn vader Erwin die de hele tocht fietst. ’t Roessingh overhandigde eveneens een cheque van duizend euro aan de Elastiekenkoers.

maarten2

Gerelateerde berichten