‘Bier en Vet’ nieuwe Schoolfeesthit van het jaar

Een nieuw Schoolfeestlied maakt dit jaar zijn debuut in de Tente. Vanmiddag was ‘Bier en Vet’ voor het eerst op Hofstreek FM te horen. Geschreven door Paul Schabbink, gemixt door Jeroen Huijts en ingerapt door ‘de Marokkaanse halfbroer van Bert Eeftink’ is het lied een bewerking van de nu ook populaire rap ‘Drank en Drugs’ door Lil Kleine en Ronnie Flex. Eeftink rapt over de beat met teksten die alles te maken hebben met de gewoontes en tradities tijdens het Feest der Feesten. De Tente, palingroken, de vierkante penningen en natuurlijk bier en vette hap, alles komt voorbij op deze toevoeging aan het toch al grote repertoire aan Schoolfeestliederen. ‘Bier en Vet’ is HIER te beluisteren. Of via Youtube.

eeftinkschabbink

Gerelateerde berichten

  • Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM12 juni 2016 Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM Het is inmiddels een traditie die niet meer weg is te denken uit het pallet van gebruiken tijdens het Feest der Feesten. De verkiezing van de mooiste Schoolfeesthit aller tijden. Dat is al […]
  • Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue4 december 2015 Goorse inbreng bij FC Twente Crisis-revue De inmiddels landelijk bekende FC Twente Crisis-revue heeft ook een fraaie Goorse inbreng. De show rondom het 50-jarig jubileum van de Enschedese eredivisie loopt deze- en volgende week in […]
  • Skoolfees Sombrero’s met Schoolfeesthit 201622 juni 2016 Skoolfees Sombrero’s met Schoolfeesthit 2016 Het leek er even op dat er geen nieuwe Schoolfeesthit zou komen dit jaar maar schijn bedriegt want in het diepste geheim is toch gewerkt aan een nieuwe stamper voor de 141e editie van het […]
  • Eeftink en Schabbink met liedjes in OIdenzaals theater12 oktober 2017 Eeftink en Schabbink met liedjes in OIdenzaals theater Het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink maken een muzikaal uitstapje naar Oldenzaal. Morgenavond, vrijdag de 13e, zijn ze te zien (20.15 uur) met eigen liedjes in het […]
  • Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker19 april 2017 Goors cabaretduo schrijft nieuwe Twentse kraker Het cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink zijn de geestelijke vaders achter het nieuwe Twentse nummer 'Ik heur hier' dat afgelopen zaterdag werd gelanceerd in de Grolsch Veste […]