Schoolfeestnieuws in het kort (12)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Gistermiddag is een vaatje bier aangeboden aan de optocht-deelnemers door het Schoolfeestbestuur. In de Schoolfeestloods hield voorzitter Erwin Zwierink een toespraak waarin hij de noeste arbeid prees. Er rijden of lopen over een week 3 kleine wagens, 5 grote groepen, 2 kleine groepen en 5 korpsen door de Goorse straten. Alles onder het motto “Leef je uit”.

* Selma Hoek is bezig aan haar laatste week als voorzitter van de optochtcommissie. Ze nam deze week tijdens een vergadering bij Bar Bistro d’Olde Smidse afscheid en zal worden opgevolgd door Eltjo Lansink.

* De Goorse kinderen krijgen ook dit jaar weer kermisbonnen. Kinderen van de basisscholen in Goor worden op school voorzien. Wie buiten Goor naar school krijgt ook bonnen. Wie is vergeten wordt gevraagd zich te melden via moc.tseefloohcsnull@nennobsimrek.

* De ‘Vrouwkes’ hebben de laatste editie van “Op jacht naar de Schoolfeestvlag’ gewonnen. De groep die vorig jaar indruk maakte tijdens de optocht vond de vlag na aanwijzingen op de radio op het Schoolfeestplein en werd blij gemaakt met 20 penningen.