Schoolfeestnieuws in het kort (13)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Naast het 140-jarig jubileum van het feest der feesten vieren ook de medewerkers van ‘de radio’ een bijzondere zilveren mijlpaal. Het is dit jaar voor de 25e keer dat het lokale radiostation Hofstreek FM (voorheen Reggestad Radio) op legale wijze wordt omgedoopt tot Schoolfeestradio. Donderdagavond is er een speciale uitzending met enkele radiomakers van het eerste uur.

* Apollo meldt ook helemaal klaar te zijn voor het feest der feesten. De Goorse muziektrots is zaterdag en zondag op straat te bewonderen tijdens de optochten en tekent voor het familiespektakel in de Tent op zaterdagmiddag. Gisteren werd in de achterzaal van De Ster de laatste hand gelegd aan het muzikale project onder leiding van de Goorse maestro Carl Wittrock.

* Een bijzondere attractie is gecontracteerd voor de kermis. De zogenoemde ‘Gladiator’ maakt zijn intrede tijdens het School- en Volksfeest. “Alleen voor echte waaghalzen” aldus de echte kermiskenner. Wie er zonder hoogtevrees in durft zal uiteindelijk tot een hoogte van 62 meter komen.