Schoolfeestnieuws in het kort (14)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Bjorge Staijen heeft speciaal voor het School- en Volksfeest een mobiele app gemaakt. Via de gratis app is het laatste nieuws, de agenda en een plattegrond te zien. De app ‘School- & Volksfeest Goor‘ is alleen voor Android-toestellen te verkrijgen in de Google Play Store. Vanwege de hoge ontwikkelingskosten en tijdsdruk heeft Staijen dit jaar geen iPhone-app gemaakt.

* De optochten lijken dit jaar niet in het water te vallen. De weergoden zijn het Schoolfeest aan het begin van de week goed gezind. Volgens Buienradar blijft het donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zelfs helemaal droog. Tijdens de Allegorische Optocht geeft Buienradar zelfs een gevoelstemperatuur van 23 graden. Weer.nl verwacht een heel klein beetje neerslag. WeerOnline is iets pessimistischer en rekent zowel zaterdag als zondag op 3 millimeter regen. Goor lijkt dus te kunnen genieten van (nagenoeg) droge optochten.

* De lijnen, waarachter het publiek moet plaatsnemen tijdens de Allegorische Optocht, zijn inmiddels ook getrokken. Zoals hier te zien is in de Grotestraat.