Veranderingen in Goorse Tourpoule

Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden om der gele trui, maar om de gele vlag van de Goorse Tourpoule. De vlag is sinds deze week weer bij de winnaar van vorig jaar, John Westerik. Westerik, de uitbater van café Johnys zal met alle macht de vlag verdedigen, maar moet wel rekening houden met veranderingen in de opzet. Dit jaar zullen de tussenstanden van de klassementen worden gebaseerd op de behaalde punten van alle vragen A t/m D. De algemene klassementen van de Tour zijn dit jaar dus ook belangrijk. Verder heeft de organisatie een witte vlag voor de beste jongeling geïntroduceerd. Ook is er per persoon nog maar maximaal één dagprijs te winnen.

tourpoulewinnaar

Gerelateerde berichten

  • Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule19 juli 2017 Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag […]
  • Drive-through en online quiz Johnys20 maart 2021 Drive-through en online quiz Johnys Ze hopen zo snel mogelijk de het terras en het café weer te kunnen openen en willen tot die tijd laten weten dat ze de gasten zeker niet vergeten zijn. Het was druk aan het begin van de […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]
  • Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule30 augustus 2020 Martin Jeurlink leider na twee dagen in Tourpoule Nadat Casper van Vliet de eerste etappe op zijn naam schreef in de Goorse Tourpoule, ging de tweede naar Gerben Kappert. De overwinning van Alaphilippe schudde het algemeen klassement na […]