Veranderingen in Goorse Tourpoule

Wielerliefhebbers uit Goor en omstreken kijken al reikhalzend uit naar 4 juli. De Grand Départ van de Tour de France is dan in ons land, namelijk in Utrecht. In Goor wordt niet gestreden om der gele trui, maar om de gele vlag van de Goorse Tourpoule. De vlag is sinds deze week weer bij de winnaar van vorig jaar, John Westerik. Westerik, de uitbater van café Johnys zal met alle macht de vlag verdedigen, maar moet wel rekening houden met veranderingen in de opzet. Dit jaar zullen de tussenstanden van de klassementen worden gebaseerd op de behaalde punten van alle vragen A t/m D. De algemene klassementen van de Tour zijn dit jaar dus ook belangrijk. Verder heeft de organisatie een witte vlag voor de beste jongeling geïntroduceerd. Ook is er per persoon nog maar maximaal één dagprijs te winnen.

tourpoulewinnaar

Gerelateerde berichten

  • Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule19 juli 2017 Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag […]
  • Blaauw blijft aan kop, Huuskes schuift op (UPDATE)9 juli 2015 Blaauw blijft aan kop, Huuskes schuift op (UPDATE) Han Blaauw is ook na de etappe van vandaag de koploper in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft een minimale voorsprong op het echtpaar Joke en Jos Huuskes die nu de […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s3 september 2018 Django Wagner hoofdact bij Hollandse Avond Café Johny’s Een Hollandse Avond in optima forma: Café Johny's is komende vrijdag 7 september het decor voor onder meer Django Wagner. De populaire Nederlandse volkszanger is dit weekend de hoofdact in […]
  • Eerste lustrum voor Café Johnys12 maart 2020 Eerste lustrum voor Café Johnys Feest in optima forma voor Café Johnys. De kroeg in het Goorse stadshart viert dit weekend het eerste lustrum. En dat laten uitbaters én fervent feestvierders Boulos Kourie en John […]