Schoolfeestnieuws in het kort (15)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom in de Schoolfeesttent. De Tent is vanaf 13.45 uur open. Koffie en thee is gratis. De tafels zijn gisteravond klaargezet.

* De Firma Vingerplant is dit jaar een van de optochtdeelnemers met een eigen lied. Speciaal voor het feest der feest en in het bijzonder voor de Allegorische Optocht heeft de groep een eigen parodie geschreven op het nummer ‘Leef als een zigeuner’. Het Schoolfeestlied, dat gemaakt is door Coen Oudejans en Marcel Mengerink, is hier te beluisteren. Ook de groepen Komt der ma op, de GVD en de PartyPeople komen met een eigen nummer.

* Nog meer muzikaal geweld in aanloop naar het Schoolfeest in het ‘Volendam van het Oosten’. Naast de kraker ‘Bier en Vet’, een parodie op het nummer Drank en drugs is er ook een Schoolfeestversie van de hit Parijs van Kenny B. De Goorse zangeres Apollonia Sligman postte, gelardeerd met foto’s, op Facebook het nummer ‘Proat Goors met mie’. Dat is HIER te beluisteren.