Autosleutel gevonden Kloosterlaan

In de Kloosterlaan, ter hoogte van de praktijk van Tandheelkundig Team Koop, is een autosleutel gevonden. De sleutel is afgegeven bij de receptie aldaar. De eigenaar kan contact opnemen met Koop via 0547-271650 of zich melden bij de receptie.

jb_sleutel_koop

 

Gerelateerde berichten

  • Yalp genomineerd voor award18 oktober 2016 Yalp genomineerd voor award Een eervolle nominatie en erkenning voor Yalp. De Goorse wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van interactieve sport- en speeltoestellen behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor […]
  • Doesgoor wordt plek voor psychische hulp16 oktober 2016 Doesgoor wordt plek voor psychische hulp Er komt bij wijkvoorziening 't Doesgoor een inloopmogelijkheid waar zogenoemde 'kwetsbare inwoners' terecht kunnen en deskundige hulp kunnen krijgen. De inloop richt zich op mensen met […]
  • Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag17 maart 2021 Bijleveld vraagt om stemmen op haar verjaardag Ze is lijstduwer op kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag. Woensdag de 17e maart is ook de dag waarop Ank Bijleveld haar 59e verjaardag viert. In het […]
  • Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee12 juli 2016 Paalzitten en veel optredens tijdens jubileumfeest De Whee Bij Café De Whee zijn de voorbereidingen op een feestweekend begonnen. Rondom het eerste lustrum vindt namelijk de eerste editie van het kampioenschap paalzitten plaats. De presentatie van […]
  • Collectanten stichting Alzheimer gezocht3 november 2016 Collectanten stichting Alzheimer gezocht De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op […]