Vermist/gevonden tijdens het Schoolfeest

Elk jaar tijdens het Feest der feesten verwisselen er, al dan niet bedoeld, de nodige zaken van eigenaar. Alle oproepen worden geplaatst in deze rubriek, zodra ze zijn ‘opgelost’ worden ze weer van de site gehaald. Kijk bij lees meer voor alle gevonden en vermiste voorwerpen.

gevonden-verloren-310x180

– Kylie is op zoek naar haar roze telefoonhoes, waarin Schoolfeestpenningen, contanten, een ABN-bankpas en haar ID-kaart zaten. De eerlijke vinder kan reageren via de mail.

– Desilde is haar bedelarmband, met daaraan Pandora-bedeltjes verloren. Heeft u de armband gevonden, neem dan contact op met haar via 06-47846886.

– Aan de Ambachtsweg is een sleutel gevonden met inscriptie (DOM rn). De eigenaar kan contact opnemen via 0547-274297.

Gerelateerde berichten

  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • Syrische vluchtelingen in gesprek rond voorstelling22 oktober 2017 Syrische vluchtelingen in gesprek rond voorstelling Een bijzondere kruisbestuiving rondom een voorstelling in De Reggehof op vrijdag 3 november. Voor de voorstelling Nieuwe Familie van actrice Sanne Vogel, gaan Syrische vluchtelingen uit […]
  • Boomfeestdag met Ellen Eeftink10 maart 2012 Boomfeestdag met Ellen Eeftink De viering van de nationale boomfeestdag wordt in de gemeente opgeluisterd met een optreden van de Goorse Ellen Eeftink. Op woensdag 21 maart zal de zangeres, bekend van het […]
  • Kinderbril gevonden in Berkenstraat19 maart 2013 Kinderbril gevonden in Berkenstraat Martin heeft in de Berkenstraat, ter hoogte van huisnummer 11, een zwarte kinderbril gevonden. De bril heeft aan de binnenkant van de pootjes een witte print. De eigenaar kan contact […]
  • Klootschieten GFC prooi voor Bomans26 januari 2010 Klootschieten GFC prooi voor Bomans Het is elk jaar weer een druk bezocht evenement: het klootschieten bij GFC. De supportersvereniging van de vierdeklasser organiseert ieder jaar na de jaarwisseling een traditioneel […]