Duitse sfeer tijdens drukke Seniorenmiddag

Er waren lange tafels en direct na de koffie gingen de eerste schoolfeestbekers met bier richting de mond. Het Goorse Schlagerkoor zong ‘Fiësta Mexicana’ en dus kreeg de Schoolfeesttent een Duitse uitstraling. De Seniorenmiddag bleek, evenals twee jaar geleden tijdens de viering van 750 jaar Goor, een schot in de roos. Meer dan 500 ‘ervaren’ Schoolfeestvierders waren in de Tente om het eigen feest te vieren. Een vijfde deel maakte daarbij gebruik van de mogelijkheid tot vervoer.

Seniorenmiddag3

Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink toonde zich verheugd over de massale opkomst en het lijdt dus geen twijfel dat de ouderenmiddag een blijvertje zal worden. Er was naast de drankjes en de hapjes en het optreden van het Schlagerkoor ook muziek van The Old Bags met onder meer de gebroeders Klarenbeek, Eef Heijmer en oud Cherry’s-icoon Erik Dollekamp. Morgenvroeg en morgenmiddag is de tent het domein van de Goorse schooljeugd. Dan is er een speciale voorstelling van Wipneus en Pim.

ZwierinkseniorenmiddagErwin Zwierink spreekt de senioren toe

Seniorenmiddag2Gezelligheid aan lange tafels…

Schlagerkoorseniorenmiddag1Het Goorse Schlagerkoor

Oldbagsseniorenmiddag1The Old Bags

Meer foto’s op de speciale Fotosite van Goorsnieuws.nl

Gerelateerde berichten

  • Extra geld in Schoolfeestfonds20 januari 2015 Extra geld in Schoolfeestfonds Er komt een bedrag van 2500 Euro extra in het Schoolfeestfonds. Het geld is overgebleven van de georganiseerde activiteiten door de stichting Stad Goor 750 jaar. Tijdens een vergadering […]
  • Water, een advocaatje en een biertje…21 juni 2017 Water, een advocaatje en een biertje… Het was 'ouderwets' gezellig, vanmiddag tijdens de Seniotenmiddag van het School en Volksfeest. De kop is eraf en dat gebeurde op een mooie gemoedelijke wijze door zo'n 500 bezoekers in de […]
  • Dampende Tente sluit Schoolfeest 2017 waardig af26 juni 2017 Dampende Tente sluit Schoolfeest 2017 waardig af "Goor bedankt en tot volgend jaar". Met die woorden sloot voorzitter Erwin Zwierink de zondagavond af, voordat het Goors Victorie werd ingestart als traditionele slotnoot van weer een […]
  • Aftellen maar: Nog 100 dagen15 maart 2016 Aftellen maar: Nog 100 dagen De teller op de site van het Goorse School en Volksfeest geeft het kip en klaar aan. Het echte terug tellen naar de 141e editie kan nu beginnen want er zijn op deze dinsdag de 15e maart […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]