Schoolfeestnieuws in het kort (16)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Nu het Feest der feesten toch echt aanstaande is doen ook de Goorse middenstanders er hun voordeel mee. Zo vinden de Schoolfeestbedels nog steeds gretig aftrek en worden er in hoog tempo t-shirts gedrukt, onder meer bij Rigo in de Kerkstraat. Doors Wide Open heeft een hit met Schoolfeestshirtjes voor kinderen terwijl bij DA van Zwol, de nagels in Schoolfeestsferen kunnen worden gelakt. Uiteraard doen ook de Goorse visboeren goede zaken.

* In het feestgewoel wil er nog eens wat worden verloren. Het aantal materiƫle vermissingen is dan ook in Goor het grootst tijdens Schoolfeest. Wie wat kwijt is of iets heeft gevonden kan terecht bij Goorsnieuws. Er is een speciale sectie waar verloren en gevonden voorwerpen zullen worden getoond. Mailen daarvoor kan met ln.swueinsroognull@deelnefeil.

* De regionale tv-zender TV Oost heeft vandaag aandacht voor de voorbereidingen van de wagenbouwers op de allegorische optocht van komende zondag. Ras-bouwer Henny Kimmels staat centraal in de reportage van de Goorse reporter Bert Eeftink die HIER te zien is.