Schoolfeestnieuws in het kort (17)

Schoolfeestnieuws in het kort

* Een dringend verzoek van Goor Collectief is vanochtend na enig soebatten toch ingewilligd. De ondernemersvereniging vroeg de gemeente Hof van Twente om de bloembakken in het Goorse centrum te verwijderen. Dit uit angst voor vernielingen in het weekeinde. Hier is vanochtend gehoor aan gegeven.

* De mooiste foto’s worden gemaakt tijdens het Feest der Feesten. Zo zijn voor Goorsnieuws.nl de fotografen Patrick ter Elst en Tom Jaspers Faijer het hele weekeinde met camera te vinden in de Tente. De kiekjes zijn terug te vinden op de speciale fotosite. Ook anderen maken speciale Schoolfeestfoto’s. Zo plaatste Sil Luchtfotografie deze fraaie prent van de “Weide”, gemaakt vanaf grote hoogte.

* In Arnhem zijn vanochtend om half tien de renners vertrokken die meedoen aan de Elastiekenkoers. De tocht over 170 kilometer finished vanavond met een groots onthaal om 19.00 in het centrum voor Bar Bistro d’Olde Smidse. Het doel waarvoor gefietst wordt is Spina Bifida. Vorig jaar werd iets meer dan 60.000 euro bij elkaar gefietst.