Fiets gevonden aan de Enterseweg

Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring genomen door een buurtbewoonster. Voor informatie kan contact worden opgenomen via de mail.

jb_Mercedes fiets_ Enterseweg

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden in de Pluvierstraat15 december 2015 Fiets gevonden in de Pluvierstraat In de Pluvierstraat is een witte Gazelle-fiets aangetroffen en in bewaring genomen. De eigenaar heeft een paar dagen om zich te melden, daarna wordt de fiets overgedragen aan de gemeente. […]
  • Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update)13 september 2015 Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update) Langs het bospad bij De Stoevelaar is een herenfiets van het merk Batavus gevonden. Omwonenden hebben de fiets in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • Fiets gevonden Kloosterlaan (update)25 augustus 2012 Fiets gevonden Kloosterlaan (update) Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen. […]
  • Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival3 april 2018 Buggy achtergebleven tijdens Bigbandfestival Tijdens het bigbandfestival is een Buggy van het merk Prenatal gevonden. De Buggy is in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen met 06-44262319.
  • Fiets gevonden bij De Albatros22 juni 2015 Fiets gevonden bij De Albatros Bij basisschool De Albatros aan de Kievitstraat in een damesfiets gevonden. De fiets lag tussen de struiken en is door een omwonende in bewaring genomen. Tevens is de fiets als gevonden […]