Meer dan 85 jaar geleden…

In het kader van de naderende Koninginnedag dit keer de ‘cover’ van een wel heel oud Goors programmaboekje. Onze vaste toeleverancier Gerrit de Lange stuurde ons foto’s van het officiele programma van de activiteiten in Goor tijdens de viering van het zilveren jubileum van Wilhelmina als koningin der Nederlanden in september van 1923. Het boekje heeft zestien bladzijden en bevat feestliederen en de aankondigingen van andere¬†feestelijkheden als ringrijden met motoren, volksspelen, een optocht bij fakkellicht, concerten op het Kerkplein en het plein bij J.B. Koning en het afsluitende vuurwerk.

Iedereen die meer wil weten over dit bijzondere boekje met daarin ook namen van commissielieden van toen kan contact opnemen met Gerrit de Lange via gerritdelange@nullhome.nl.

Gerelateerde berichten

  • Van de Riet wint wereldtitel met Solar Boat15 juli 2014 Van de Riet wint wereldtitel met Solar Boat Martin van de Riet mag zich sinds afgelopen weekend wereldkampioen noemen. De Gorenaar won met het Dutch Solar Boat Team de Monte Carlo Solar Cup 2014. De driedaagse race werd gevaren met […]
  • Workshops streetdance2 juli 2021 Workshops streetdance In de eerste week van de zomervakantie geven docenten Marlou Pascale Gerritzen en Roxaine Vienna Wessels op woensdag 14 juli twee Streetdance vakantie-workshops bij Home of Talents in […]
  • alt4 augustus 2013 Brandje bij container Albatrosschool (update) Bij een container op het schoolplein van de Albatrosschool aan de Kievitstraat is vanmiddag even na 16:00 een brandje geweest. In de container liggen spullen van Circus Caroly opgeslagen. […]
  • Bijleveld heropent foyer De Reggehof21 september 2012 Bijleveld heropent foyer De Reggehof Ank Bijleveld opent komende dinsdag de vernieuwde foyer van De Reggehof. De Commissaris van de Koningin verricht om 18.45 uur de openingshandeling bij het Goorse theater. De foyer van De […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]