De Oliphant wint T-shirtverkiezing

Medisch Centrum de Oliphant heeft tijdens het borreluurtje veertig penningen in de wacht gesleept. De Oliphant had volgens de jury, onder aanvoering van Anne Tuinte, het meest originele T-shirt in de Schoolfeesttent. Met de tekst ‘Don’t ask me, tonight I’m irrelephant’ wist de Oliphant de jury te overtuigen. Vorig jaar won Maats Pipeline Equipment de t-shirtverkiezing.

IMG_6626

Gerelateerde berichten

  • Lofzang op Schoolfeest in Zilver Magazine23 september 2022 Lofzang op Schoolfeest in Zilver Magazine Een prachtige lofzang van de Enschedese uitgever Paul Abels (foto) op het Goorse School en Volksfeest in de herfst-editie van Zilver Magazine. Abels beschrijft in een column onder titel […]
  • Veel Gorenaren getroffen door corona30 juni 2022 Veel Gorenaren getroffen door corona Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die […]
  • Reisverslag‚Ķ28 juni 2022 Reisverslag‚Ķ Dinsdag 28 juni 2022, het reisverslag van een weekendje weg in Goor. Ik dacht er verstandig aan te doen om er maar direct aan te beginnen zondagnacht na het Goors Victorie. Dat dat niet […]
  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Schoolfeest nu officieel bijgeschreven als immaterieel erfgoed22 juni 2022 Schoolfeest nu officieel bijgeschreven als immaterieel erfgoed Het Goorse School- en Volksfeesten is vanavond officieel bijgeschreven in het 'Inventaris van het Immaterieel Erfgoed Nederland'. De ondertekening vond plaats in de Schoolfeesttent in het […]