Goorse bedrijven klaar voor het borreluurtje

Het zal rond 17.00 uur behoorlijk stil zijn in Goor, behalve op de Höfte, want daar is dan het borreluurtje voor de Goorse bedrijven aan de gang. Bijna alle Goorse winkels zullen hun deuren sluiten voor die traditie. Toch zijn er ook een aantal ‘bedrijven’, die open moeten blijven. Woonzorgcentrum de Stoevelaar bijvoorbeeld. De diensten zullen echter worden overgenomen door werknemers, die hun huis buiten Goor hebben staan. Het overige personeel zal zich richting de tent begeven. De Jumbo blijft wel gesloten voor klanten. Na 16.00 uur gaat de deur op slot aan de Van Kollaan. Tijn Leussink is al aardig ingeburgerd. De bedrijfsleider uit Haaksbergen nodigt al het personeel uit voor een borrel.

tourschematentfeesten

Bij de meeste Goorse kroegen hoef je niet te zijn voor een biertje tijdens het borreluurtje. Café de Buddy’s heeft alle vaste klanten gevraagd om samen met uitbaters André Nijmeijer en Hanneke Hoomoedt het Goorse Schoolfeest te vieren. Café de Ster zal tussen 17.00 en 19.00 uur haar deuren sluiten. Kroegbaas Jan Roelofsen gaat met het personeel de ‘Tente’ in. Voor de after-party is iedereen natuurlijk wel weer welkom aan de Grotestraat.

Bakkerij Nollen en Cuno Moormann & Zn. maken er helemaal een gezellige boel van. Nollen sluit later aan bij het borreluurtje, maar bouwt in de bakkerij, die om 17.00 uur sluit, al een feestje. Het personeel zal gezamenlijk voor een goede ondergrond zorgen om er ’s avonds tegenaan te kunnen. Bij Cuno Moormann & Zn. begint het Schoolfeestgevoel ’s middags al te komen. Onder het genot van een biertje en voldoende eten zullen de werknemers van het wild- en gevogeltespecialiteiten-bedrijf zich al klaarmaken voor het borreluur.

De meeste Goorse bedrijven zullen weer in een speciaal t-shirt de tent in duiken. Het origineelste shirt wordt beloond tijdens de t-shirtverkiezing.