Schoolfeestnieuws in het kort (18)

Schoolfeestnieuws in het kort
*Over een paar uur trekt de Kinderoptocht weer door het Goorse centrum. De kinderen van de Prins Constantijnschool komen deze editie zelfs met een eigen lied. Op de melodie van het lied ‘Viva Hollandia’ zingen de scholieren ‘Viva de Constantijn’. Het speciaal voor de Kinderoptocht geschreven lied is via HIER te beluisteren.

*Linda de Groot is gisteren de winnaar geworden van twintig penningen die werden weggegeven door Hofstreek FM, in het kader van de Schoolfeest Top 25. Haar nummer één was – uiteraard – Schoolfeest in de Hemel door Schabbink en Eeftink. De eeuwige lijstaanvoerder van de Schoolfeest-hitlijst vergaarde bijna meer stemmen dan alle andere nummers bij elkaar. Opmerkelijk feitje: drie van de vier stemmers op de Schoolfeest Top 25 blijkt een vrouw te zijn.

*De leden van optochtgroep GVD zaten even met de handen in het haar. De blauwe bolide die zij voor de Allegorische Optocht hadden weten te regelen, begaf het in de week voor het Feest der Feesten. Er is echter op tijd een vervanger gevonden, in de vorm van een originele Piaggio Ape. In het blauw natuurlijk, geheel in de lijn van het thema van de eigenzinnige optochtgroep.