Bomvolle zaterdagavond met een Goors muzikaal randje

Het is elk jaar veruit de drukst bezochte avond en dat is deze editie niet anders. De zaterdagavond van het School-en Volksfeest was weer bomvol. Veel jongeren uit omliggende plaatsen weten in het weekend hun weg te vinden naar de Tente, wat vooral voorin zorgde voor drukke taferelen. Daar ging het vooral los tijdens de dj-contest, die deze zaterdag in het teken stond van het wat hardere werk. De oudere bezoekers kwamen ook aan hun trekken dankzij X-Static. De deels Goorse band zette een strakke performance neer, waarbij er in de Tent van voor naar achter werd gefeest en gedanst in – niet ontoepasselijk – extatische sferen. De zaterdag is en blijft dus een dag waarop de Goorse muzikanten het voor het zeggen hebben in de Tente, na de succesvolle Familiemiddag met Apollo eerder op de dag.

zaterdag

Gerelateerde berichten

  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]
  • Ook derde avondetappe enerverend25 juni 2017 Ook derde avondetappe enerverend De derde dag van het Schoolfeest zit erop. X-Static weet inmiddels goed in te spelen op het gevoel van de zaterdagavond. De band zorgde voor een veelzijdige mix, die bovenal bij de jeugd […]
  • X-Static, Dutch Eagles en carnaval1 maart 2019 X-Static, Dutch Eagles en carnaval Voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo wordt het druk weekeinde dat tot en met dinsdag gaat duren. Het begint allemaal vanavond als er voor eenieder de feestavond is in de achterzaal […]